Мејкап бај дечко доктор ,тако звани Петре ! Немојте да ми се смеете Лева веѓа вришти ! И веѓи му дадов да ми црта
@koritsaki Овој туш на мислин го имаш пробано? Доколку го немаш пробај го, нема шанси да тии се преслика. Штом мене не ми се пресликуваше а мислам дека ги имам најмрсните капаци на светот тогаш не би требало ни тебе да ти се преслика. Има убава интезивна боја. Само моја замерка има за четчето, никако неможев а го навикнам. https://cdn.shopify.com/s/files/1/0899/2964/products/M37-10_large.jpg?v=1436857840
@M.laDy незнам каде овде во Гр да најдам козметика на Мислин. Знам дека многу го фалат а кога одам во Мк не ми текнува да го пробам , плус барам некој туш во форма на гел ама добро пигментиран edit - наредно ќе му дадам шанса на гел ајлајнерот на Мејбилин
Aу страшно! Уште на лице да ги фаќам ... Добро е , се тешам не сум само ја праска Не дај Боже брич , на 50 ќе бидам дедо , а восок па никад нема да ми престане да ми се исфрла Нека си стојат де , баш се секси
@Sanjichka007 братучедка ми правеше депилација на лице пред да остане бремена. Скоро секој месец се депилираше и еднаш направи трајна депилација. И сега откога се породи таа повторно ги има влакненцата. И се кае што правела депилација, бидејќи растат ненормално брзо, башка и да ја допреш боцка. Така да мислам не е потребно да се депилирате на лице. Мислам јас не би се осмелила на таков чекор. Ете затоа што ја гледам братучедками како сега мака мачи со нив.
Морам за искоментирам , не за да ругам и нешто .. Шминка перфект , ама немој црно моливче на веѓи(може така се гледа ) премногу вештачки делува.
Ако не се лажам, тетовирани ти се веѓите. И мислам дека е единствената грешка во твојата шминка, и по боја и по форма.
Девојка можеби ке добијам критики од вас но навистина ова ми е првиот ајлајнер во мојот живот после 200... пати насесување бришење и нервози денеска успеав некако.Добри комплименти добив од дечко ми многу му се бендисав. Плус денеска си купив ајлајнер од есенс водотпорен можем да кажем дека 7 сати стои но после по малку почнува да се расипува и не ми се преслика на капаците. БЛАГОДАРНОСТ ДО ДЕВОЈКАТА ЗА ТУТОРИЈАЛОТ.Погледнете може ке ви де допадне наше девојче е ,да го охрабриме и подржиме
Девојките на видеата го прават тоа за живот, односно, прават видеа и тоа им е работа. Немаат друга работа надвор од youtube. Можеби и не ги отстрануваат влакната, а велат дека го прават тоа. А и да го прават тоа - немаат друга работа за која мораат да брзаат па отстранувањето (било какво) на влакната не им е проблем бидејќи потоа остануваат дома. И да имаат некој несакан ефект - немаат потреба да излезат за на работа. Многумина имаат проблем со осип на кожата после отстранување на влакната. Колку и да се ситни, после отсранувањето на влакната од лицето, чувствителната кожа може да реагира многу лошо. Забележувам дека многу работи ви пречат токму затоа што некој така кажал дека треба или не треба (најчесто таблоидите и трендсетерите кои според мене не се некој репер зошто воведуваат униформен изглед). Немојте да си правите дополнителни комплекси без потреба. Тогаш кога ќе научите да си го сакате лицето до степен да ви е мака да ставате шминка на него од што ви изгледа убаво, тогаш ќе имате уште поголема самодоверба, а шминката ќе ви изгледа уште поубаво. Што ако се гледаат тие влакненца? Му пречат некому? Некој се доближил толку блиску до вашето лице за да може да ги забележи? Сепак овде се ставаат слики, а на слики не изгледа се' така како што е во живо.
После 6саати, јадење, пиење ,цигара ,моливот на уста не мрдна! П.с веѓа бесна , ќе ставам лак за коса на нив веќе,пошто восокот од Авон не помага