Off topcic , мн ми личиш на глумицава шпанска , може дека шишките нз ! Иначе совршена како и секогаш си .
Не се бунам Фала ти @jl97 имам ставено од моливчето на есенс нијансата satin mauve, ама си додадов малце и бело моливче дека сакав за нијанса посветло денес
Некој се жалат од новите пакувања дека им биле суви али мене воопшто не ми смета, баш ми се свиѓа тоа. Ич не се размачкува и долго стои Бојата како и да е тука е, малце само бело имам ставено, не е многу сменето
Да ти кажам право, немам појма го немам моливчето на есенц. Ќе го земам деновиве да видам баш. Малку ми е слична нијансата со едно моливче на малена.
@buba4e89 имаш кафеави и не толку големи очи и толку црно околу нив дефинитивно не ти стои. Или ептен тенка линија и одоздола бело моливче или ништо, зошто вака дефинитивно ти го затвораат целото око.
@buba4e89 Се согласувам и јас со @eloves, за ваков стил на туш за очи треба да имаш големо око. Плус линијата на долниот дел од окото не ти е прецизно нанесена па изгледа како размачкано, и мој совет ако на долната линија нанесуваш црно, и во внатрешната "водена" линија да нанесеш црно моливче кај кафени очи така повеќе ми се допаѓа и баш убаво се истакнува окото. По тенка линија ти стои подобро.