Produkti: Tush - Impala liquid pen eyeliner Senki- Ingrid matte eyeshadow palette 1 Sleek storm palette Nyc zeleno molivce za oci Max factor masterpiece transform mascara Pudra - Eveline Covr Sensation foundation 103 Bourjois Radiance concealer 01 Ingrid HD bronzing powder Golden Rose longstay blush 06 Ingrid HD highlight power Me now lipstick 17 Seventeen brow pencil
Витамин Е гел капсула имам напишано во видеото ☺ Можеш да ставиш и кокосово масло, шеа путер, чичково, маслиново... но многу мала капка
некој линк @Anna-Banana ? -ќе пробам и сама ова да го нацртам, прекопирам. - прво ќе ја намалам сликата до реална големина на окото, ќе ја испринтам сликата и ќе исечам како шнит делови....од кој дел би почнала? ...а што сум една вична којзнае што ќе излезе
Феноменално навистина ме прави премногу среќна кога ке видам дека некој креирал изглед инспириран од моите видеа .благодарам
Ново видео од мене а следуваат уште многу а наредното е на мак кои пудри коректори и камени пудри се најубави а ги има кај нас да се купат следете за уште многу и најголемо благодарам за подршката кој ми ха давате до сите феминки
Преубава ! Искрено мене ми се свиѓаш повеќе без линијава продолжена , ама мене така , ова само како мисљење прими го. Или пак маалце пократка линијата.