Убава си, пробај со малку појаки сенки. Направи еден smokey eye. Имаш големи очи и мислам дека ќе ти стои феноменално.
Пудра Revlon ColorStay Коректор Maybelline Fit Me concealer Пудра Rimmel Stay Matte Viva La Diva Contour Palette Сенки Голден Роуз Teracotta Eyeshadows и од Kicks палетата Бело моливче Malena Туш - Bourjois Маскара Max Factor Masterpiece Transform Вештачки трепки Ebay Кармин - Bourjois Rouge Edition Velvet 14 http://rosee96.blogspot.mk/2016/06/bourjois-rouge-edition-velvet-review.html
Карминот е преубав, стварно е ко кадифе. @Gira, шминката воопшто не ти одговара на боите на ѓерданот.
@LivingGlam Го најде вистинскиот збор да го опишеш баш таков е заљубена сум со структурата морам да си земам уште некоја нијанса.
Вака веќе се добива целосен впечаток, зашто има тонови на "слива" на здолништето, а во тој тон ти е целата шминка. A ѓерданот е во склоп со другите бои на здолништето. Кога те гледав на претходната слика не ми се вклопуваше ич. Инаку, многу ми се допаѓа комбинацијата, ама тоа е веќе за во друга тема.
Секогаш ми прави друштво додека се шминкам, и од време на време ми јаде по некој кармин, ваљда да ме потсети дека сака и она да биде нашминкана.
@Irreplaceablee Лелееее срце милоооо!! Лепотица е! И ти си убаво нашминкана, ама кучето ти ја украде the spotlight.