Прв пат ставам трепки во домашни услови и прв пат пробував омбре и како за прв пат не беше лошо воопшто... Спојлер
Прекрасно кои сенки ги користеше и како шо глеам имаш и хајлајтер па ако не е тајна кој хајлајтер го користиш?
Имам ставено црно моливче прво и над него црна сенка од една палета на bellaoggi и после тоа блендирано со неколку понеутрални бои од палета на meis А како хајлајтер користам една сенка на catrice liquid metal број 120 satina van der woodsen. Фала ти
@kim.k ги гледав bellaoggio овде. Воопшто не се пигментирани,па ме зачуди твојот коментар дека си ставила црна сенка од таа палета. Хм...чудно ми е многу ги пробав на прст, но дали само светлите тонови се такви непигментирани,а земјените се повеќе пигментирани?
Црната сенка е ставена над црно моливче за да биде потемно, баш дека не е самата многу темна Иначе според мене сите се исти до некаде, може и да зависи од палета до палета, не знам кај тебе за која станува збор
Samo da si ja pofalam maskarata i da ja preporacam -Manhattan Supreme Lash with Argan Oil -nezamenliva e !
Crna bese senkava inaku, ama los e kvalitetot na slikata I da, toa na krajot ne e razmackano od tusot, ami nekoja zabegana trepka