http://www.allure.com/images/beauty-pro ... ner-en.jpg Еве ти линк Инаку не сум сигурна дали ги има тука овој туш но можеш сличен да најдеш во Авон мислам...само колку е квалитетен распрашај се Јас од овој сум презадоволна а истотака можеш да пробаш и од тушот на Менхетен
Прв пат во темава, бидејќи немав убава камера за да доловам изглед. Сега имам и еве еден изглед за вечерно излегување. Малку златна сенка со светки, на надворешниот дел од окото темно кафеава со светки, и туш само на крајот на окото. Маскарата ми беше засушена, треба нова да купам, па затоа се трепките вака никакви.
Мислам дека ако се сликнев уште еднаш ќе ослепев Не ми ги гледајте веѓите, ова камерава сите мани ги покажува
Обично не се шминкам многу, само пудра, маскара и креон. Но денес си реков да пробам дали ме бива за ншето. Не сум усовршена како вас, но како што сум антиталент за ова треба награда да ми се даде И извинете за (не)квалитетот на сликата, од мобилен е. + не гледајте ја веѓата
Ако госпожа Beauchamp не ги стави сликите ќе отидам и ќе ја треснам по тоа главичето ! Веднаш затоа што се прекрасни и треба сите да ги видат !
Како нова членка почнувам од оваа тема.. некако најмногу ми се допаѓа. Сите прекрасно се шминкате. Еве и од мене нешто:
Еве еден колаж од слики,овај пат сестра ми ме шминкаше Првата е недовршена шминка,со тенка линија и без маскара,а после тоа е довршена,само јас мислам дека многу темна дојде.Како и да е,убава беше