Сеуште презадоволна од Ревлонот. Најдоброто нешто што му се случило на моево лице некогаш. Пресветла ми е за сега, па одозгора ставам мат бронзер и све е како што треба. И сеуште незадоволна од lash sensational. Дефинитивно следниот пат црната Мејбилин ја купувам пак. Мали, ретки трепки, што да се прави.
Не дека не сте ми ја виделе фацката,него не си се свиѓам на слика Презадоволна од хајлајтот на револушн. Баш каков што барав со времиња
Фала ти,ми значи коментар,посебно од тебе Тоа на почетокот е туш на Голден со златно капаче,бројка 101.
Ingrid pret-a-porter 4 палета, последните 2сенки. (ептен розева и темно виолетова) Maybelline the nudes последната сенка од горниот ред, и последната од долниот. (ладно-темно кафеава и црна) И moda 315, (најубавата боја на сенка која што некогаш сум ја видела.)
Ингрид од сцм, космо мислам. Супер се сенките, лесно се сенчаат и доста се пигментирани. Мода сенки има кај полицијата на битка, во првата продавница за козметика во линијата на атлантик. Инаку имам неколку сенки на мода и супер се покажале. Има интересни боички и се 100ден.
Не,палетка е за контурирање,со мат бронзер,светкав бронзер/руж и хајлајт,ја имав ставено во што последно купивте