Na site sliki mi deluvas razlicno Na ovaa slika i ovde primer Imas transformiracka mokj pri sminkanje definitivno
Сакав синоќа истото да го постирам ама ме мрзеше да барам низ нејзните мислења. И мене веднаш ми текна на претходните нејзини слики и помислив колку различно делува последната постирана слика со тие слики, посебно бојата на очите и големината на усните...
На едната слика е со исцртана уста, со моливчето е зголемена. И сликана е со фотоапарат веројатно, затоа е различен квалитетот на сликата, бојата на очите е поинтензивна и слично. Барем по формата на веѓите, бојата на очите, и носот се познава.
Devojko ti si il ne si ti? Aj kazi od prva so e rabotava zs sega cel forum ke stane na noze..."I jas primetiv toa"..."da be I jas znaev"..."aaa si pomisliv deka ne e taa "..."da I ja toa sakav da go kazam"..."eee ova ko jas da sum go pisala" 20 strani ke se ispisat so vakvi komentari, zatoa fino lepo te zamoluvam da ni ja otkries tajnata Ili otrkij ni ja ili ke ti bide otkriena
јас ако искочам викендов ке ви пратам таман да се сликнам со новиот телефон колку и да ме мрзи обожавам да се шминкам
Значи јас ако се сликам со фотоапарат ќе имам зелени очи? И ќе ја сокријам бемката на носот? Со шминка се кријат бемки? Или пак ќе се акнеш по глава. Се гледа од авион дека е друго девојче на поставената слика.
A ovde? Sosem tret lik Rein ke me dade ban za ovakvi 'bocki' sto davam na forum Ama stvarno ne e istata mislam
Абе истото девојче е луѓе, цртите на лицето се тие, само различна шминка и ја трансформира, барем мене така ми изгледа 99%. Инаку прекрасна шминка и многу убаво лице имаш.
Прави пластични операции на 2недели Сеа и веѓи исцртала Уше една ко онаа брачедана како бешеее ја забораив.
@Pierina77 Mislam deka te pofaliv ednas, a mozebi sum sakala da pisam pa sum izumila Kako I da e prekrasna si, specificna ubavina. I sekoja cest za sminkanjeto, za mene e umetnost covek da znae da transformira so sminka. Edno e ubavo da sminkas, a sosema drugo da si sposoben da smenis lik. Apla se gleda deka e ista devojkava, tie se tie crti na liceto. Sminka nekogo moze mnogu da smeni, tuka e I agolot od koj se slikas, so sto se slikas i x faktori. Ama crtite ostanuvaat isti. @Pierina77 prodolzI sliki da stavas od merak covek da gi gleda
Немам за каде посебно да се шминкам дека сум со синко домче, ама без туш за очи не живеам.. Шминка за дневно, вечерно шетање. (сефте во темава).. Последнава ми е постара (сеуште без дете), малку поубави веѓи