Nope Kako sto vidov i drugi devojki imaa stavano samo sliki od nivnite sminki, a tebe ako ti smeta toa tvoj problem
Девојките ставаат шминки за да покажат што користеле, затоа што некој ги прашал. Штом си нова не се лути веднаш ако некој ти укаже на грешка. Поентата на темата е да се покаже кој како се нашминкал, а доколку некој го интересира, да се каже што е користено за да се постигне тој изглед Поздрав
Воопшто не ми смета,има посебна тема за твојата слика. Јас мислрв си се шминкала и си ставила што користиш. Значи сепак си ја згрешила темата.
http://forum.femina.mk/threads/Вашето-козметичко-катче-низ-лични-фотографии.5118/#post-363504 Е сега тука сликаш шминка на себе и можеш и производи кои ги користиш .
Една моја од секој ден, на сликава сум пресериозна ама немав подобра Пудра Max Factor Facefinnty 3 in 1 Коректор Catrice all round concealer Пудра во прав Ingrid Бронзер Viva la Diva i Seventeen Веѓи nyx eyebrow gel На очите имам само бронзер и една сенка златно бела од Catrice незнам дали сеуште ја има во продажба, малку туш и бело моливче. Кармин Don Juan 328 Маскара Seventeen
@koritsaki , мислам дека со не толку издолжени краеви, тушот многу поубаво ќе ти одговара на обликот на очите.
Пудрава ја земав од Солун околу 23 евра на попуст... инаку покрива убаво и е многу трајна јас со неа не носам камена пудра , наменета е за масно лице , стои 8 саата со сигурност без да светне , само што малку е тешка и треба да се внимава колку ќе нанесеш , ако нанесеш повеќе од што треба се познава на лицето ептен