Сексии мачка! Мене многу ми се допаѓа што експериментираш со шминката. До сега се од тебе ми се допаѓа, многу интересни и храбри нијанси користиш и тоа многу ми се допаѓа.
@Kukla994 Кармин е да од ГР , од линијата кармин моливче , мат е , ама бидејќи е темен нанесувам секогаш моливче прво па карминот одозгора
Da da, vidov na slikata kakov e. Ama brojceto dali e trojka ili edinica, posto I jas kupiv vaka temen ama ne znam dali e istiot broj ko mojot. Posto nijansite za malku se menuvaat pa me interesirase ova koj broj e
koritsaki сигурно си ова ти? (пред да збеснат несфатените, го мислам во позитивна смисла) До сега ова ти е еден од најдобрите изгледи. Можеби заради комбинацијата со косата..не знам.. Како и да е, не те познав и се изненадив кога прочитав дека си ти. --------------------------------------- Дали стои подобро или полошо е критика кон вкусовите. Мене ми се допаѓа изгледот Irreplaceablee Ако нешто не ми се допаѓа не го коментирам зошто се работи за вкус, а не за лошо нанесена шминка. И морам да додадам дека од до сега изгледаните слики од многумина кои ги постираат своите изгледи - има многу прецизност која многу добро изгледа. Останатите, не плашете се да експериментирате, сепак е шминка која се отстранува.
@OmniaVanitas хахах , фала ти за убавите зборови , да секако јас сум првата слика знам дека изгледа чудна , ама се сликав на огледало и без блиц , а искрено ја ставив зашто само овде се познаваше хајлајтерот и дел од шминката на очите вторава е сликана со блиц а косата веќе скоро две години ја носам вака
Фала ти имам ставено хајлајтер од палетава на too faced chocolate bar, а има една 'финта' , од кога ќе нанесеш хајлајтер на четката прскаш малку фиксатор за шминка на четката доколку имаш (јас земав пред месец дена од Алверде од ДМ) и се познава многу повеќе на лицето