Тој на Аура, околу 210 ден. Второ шишенце трошам веќе. Го прскам и на сунгерчето за да не ми се собира коректорот под очите, го прскам и на четките за некоја светкава сенка да биде по интензива. Ќе го пробам и трикот со хсјлајтеров
Види тој на Аура што ти го препорача Avery, има и на NYX тој може од Ск да ти го пратат ама сигурно е над 200. Јас тој на Алверде го земав толку околу 200
Веѓи -Аура моливче Маскара -Орифлejм Вери ми Моливче за очи-Орифлејм(sparkle in Paris) Палета -Naked h&m Пудра -мешавина Орифлејм the one everlasting(porcelain)и 123 bourjois(light beige) Моливче за уста- Davi's Руменило -Аура (honeymoon honey).
Perfketno...se podobra I podobra si karminov e top obavrzno go kupuvam me pleni bojata...a i 32kata od matte velvet moram da ja probam
Спојлер Сега ми текна да сликнам што сум користела, обично кога ќе ме праша некој покасно појма немам што да вратам, ептен сум заборавена За денес нежни очи со темна уста
Да и јас го имам од Аура. Од Кала ми е. Имат таму и од Кетрин Арли мислам. Разликата во цената е околу 50 денари или помалце.
Со мобилен со задна камера, Samsung Galaxy S4 Ама битна ми е и светлината, многу слики не сум ставала зашто ништо не се познавало и сликите крш биле