@kjukli Probav ednas onaka..4fun I gledam ko se zasushi karminov, poso neli mat e I gledam usne boje vina, ko kadife mi bea pa si ja praktikuvam "fintava" sea skoro sekogas
@Lotus-14 сакаме освен дома мајките уште некој да не пофали Шала на страна, баш ми е убава темава зашто обожавам да се шминкам и сакам да гледам слики од другите. А за коментарите што има врска ако те пофали некој или ако искоментирам нешто, баш е убаво за промена да се шири позитивност него да се мрчи ко во многу други теми
Убаво, само на сликава изгледа го да си го завлекла руменилото преблиску до носот. Насмевни се и само на јаболчниците нанеси, одејќи кон надворешната страна на лицето. И понежна рака со руменилото, поубаво би било според мене. Just a suggestion.
Фала ти Пудрата е на Катрис HD liquid coverage,а хајлајтерот е на Makeup Revolution помешан со Аура фиксатор
Преубаво изгледаш. Ова не е директно само до тебе прашање, туку и до останатите, зошто ставате филтри? Сфаќам дека поубаво изгледа сликата, меѓутоа воопшто не се доловува вистинската шминка вака. Секако не бираме мис овде туку учиме да се шминкаме
не не , сликата си ја имав пред тоа , сакам да кажам таква беше си ја направив за на инста а друга немам . Така е , се сложувам деновиве ќе ставам без филтер . Затоа и напоменав поради филтерот не се доловува целосно истата . Иначе благодарам
Хаха не ј караме, совет и давам. Мене посекси ќе ми е со друг потемен кармин, бордо, лила не мора да е црвен. Ваква розе бебешка ич не ја обожавам на уста.
Па ти ако не ја обожаваш не користи, ама тоа не значи дека никоја девојка не треба да користи зошто ти не ја обожаваш бојата