Таа што е со 6 бои? На meis е таа, порано ја имав во базаро купено и после никаде неможев да ја најдам па случајно си ја видов во голден роуз позади бисер што е Не памтам колку беше цената ама не е скапа воопшто, ќе видам дома мислам дека уште стои од позади колку беше
Е таа појма немам, ја земав од сестра ми пред кујзнае колку време, не ги користеше она. Ништо чудно од базаро или пазар некој, стварно не знам
Ај пак ти Спојлер Убава си ,многу убаво се шминкаш,и не замерувај за ова над дека ти пиша пак, пазатоа
@s1a1n1d1r1a1 Дефинитивно со потемни бои, "вамп изглед" многу многу повеќе ми се допаѓаш отколку нјуд.Ти имам кажано и претходно Прекрасна си на последната слика. Еве ме мене, денски за на кафе. Спојлер: Користени продукти слика
@LaraSolare Фала ти, се сеќавам дека ми имаш речено и претходно и се согласувам. И други ми имаат речено, на тенот ми стојат темни бои. Пофалби и до тебе, прекрасна си
Фала Иначе сенките ми се палета од xtras онлајн продавница за шминки- прееееемногу се добри! А карминчето ми е мешавина од моливче импала 223 (темна бордо боја) и Golden Rose Velvet Matte кармин број 02 (темна вино боја) На сликата изгледа мноооогу посветло од што беше во живо.
Се мислев дали да пишам и се решив, не знам дали е до мојов телефон, или до сликите, или пак до светлината, ама ми изгледа како да си ја утнала пудрата. Некако ептен ми се разликува вратот од лицето, некако е по розев додека пак лицето е повеќе жолто. Како и да е, ми се свиѓа шминката. Случајно најдов апла стара слика кај што се гледа убаво тушот, па да споделам.