@buba4e89 Bube so imas staveno na ustata? I belata senka na ocite so senka e, od paleta nekoja ili...? @Someonespecial Lepotica si !!!♡♡
@Kukla994 не е бела сенка. Палетата е на makeup revolution. Еве со точки обележав што нанесов. Карминот е maybeline colordrama 639 nude perfection во комбинација со моливче за уста аура 53.
Inace Kukla, milo mi e Fala srcko, bas mi se bendisa nijansava od karmincevo...ke se kupuva, osekjam. A I senkite odlicni. Ja pa bela mi se vide
Мислам темава пак забега. Затоа и не ставам слики. Не е работата да се пегламе на фотошоп. Малце мислите дека е ова инстаграм ? Ставете нормална слика да се види квалитет на путра, начин на нанаесен контур и боја на сенка а не 300филтри и позирање.
Убава шминка користиш, сенките се ок но eyeliner не баш најдобро нанесен. погрижи се околку тоа и ке добиеш супер изглед. поздрав
se soglasuvam sminkata sto ja koristis ti e prekrasna jas bi ti predlozila da ne go dolzis tolku tusot na kraevite mnogu podobro ke izgleda
@koritsaki се подобрува во секој поглед со ајлајнерот, може на некоја слика не и добар, но неа не значи дека треба по 100 пати да коментирате. Се напнавте веќе. Секој греши, зар вас не ви се тресе рака кога нанесувате. Бог да чува.
Еве јас најдобронамерно би и препорачала да ја прави линијата по кратка, како втората слика на пеперутче на пример. А за најзините шминки, се би дала да ги имам.