LetsTalkFashion значи прекрасно...многу ми се допаѓа Инаку воопшто не сум талент за шминкање ... ама се трудам П.С. Знам дека веѓите не ми се исти ама ете...така е кога сум сам свој мајстор Човек знае и да се згреши
Тука конретно имам користено само Севентин сенки и како сенка користев исто еден руж од Севентин . Ќе ги пишам сите нијанси во видеото...
LetsTalkFashion Многу убаво , ми се допаѓа и изборот на боите многу , браво ClaudiaLeBoursier Можеш кога се шминкаш , после со четкичка да се избришеш одоздола што се рони сенката или пак пред да се шминкаш да си ставиш малку бебешка пудра и се рони се на неа и после со четкичка ја отстрануваш , инаку мене ми фали туш овде и супер ке биде Ч) Nana19 мислам дека таква нијанса на плава сенка не иде на кафеави очи а и лошо залепени вештачките трепки , на 2та слика си многу повеќе ти одговара и изборот на боит и техниката Divinebutterfly ми се допаѓа , убаво си ги истакнала очите кои патем имаат прекрасна боја ! Veki4kaa Не знам дали е до светлото или ми се чини дека на едно око имаш употребено кафена одозгора а на едно не ... ? ЧД sweettwist Убаво , нежно , го отвара окото , многу ми се допадна Ч) која пудра користиш ? ЧД Преубаво ! може ли да ми кажеш која е сенката на почетокот од капакот таа светлата и таа накај кафенкасто што иде горе што е сенчано со неа ? ЧД
Ме интересира, оваа светлава сенка на капакот, каква боја е и марка ако можи ? Прекрасно нашминкано, и кежуал истовремено .
Овде сум шминкана со палетата на Ruby rose и двете бои се од таа палета,ја спомнав и во темата сенки за очи и сум мн задоволна:Може да се најде во поголемите парфимерии не е скапа околу 300 или 400 ден со 48 бои..позз