Абе срцка ако. Секој си има мислење, но секој пат кога ќе ја видите и кажувате. Таа учи и применува, но може нејзе така и се допаѓа. Има 1000 страници испишано за тоа и пак ќе пишувате. Без осет сте некогаш.
Кога било која од нас е спремна да постира слика од лицето во темава, значи е спремна да прими и пофалба и критика. Истите ние со таа причина меѓу другото и ги ставаме сликите тука. Да не не интересираше до некаде туѓото мислење немаше ни да постои темава. Никој не ја истепа или било што друго за начинот на кој се шминка, нејзино лице е и има право да прави што сака. И она и сите ние. Не знам што толку дигаш тензија само затоа што сме обратиле пажња и сме кажале свое мислење.
Не дигам тензија воопшто само сум реална. Многу претерувате понекогаш. Само ја цитирате како таа да незнае дека тушот и е несовршен, но ете ставила за да се види нејзиниот труд. Абе го гледа некој трудот, не битно има коментар за тушот. Ај олабавете.
Во ред е твојата забелешка, си имаш право на твој коментар како и јас. Од моја страна најдобронамерно се надевам од нејзина страна примено позитивено што ќе и помогни да се надогради. Секое мислење треба да се цени. Никој не е совршено нашминкан ни со совршени шминки. Затоа сме тука да се дружиме, прашаме , споделиме мислење и да научиме нешто ново. Поздрав
Nit sum ja videla feminkata prethodhno, nit sum videla deka nekoj i komentiral isto Samo i dadov dobronameren sovet, smetajki deka taka bi izgledalo daleku podobro, sto ne znaci deka taa mora da se soglasi so mene neka si go nosi kako saka i kako misli deka i e ubavo aj olabavi
без ефекти, без никакви едитирања и преправки, единствено што се сликани на различна светлина и затоа некоја е по темна некоја по светла
На носот ми изгледа како да ти е пресува и ти се лупи. Незнам што користиш, но има колекција на Балеа за секој тип на кожа може ќе ти помогне. Убава ти е шминката, само среди го ова со сувоста.
Дерматолог ми има препишано некој маст за сува кожа ама да ти кажам најискрено никогаш го немам користено, повеќе ми одговараат овие хидратантни креми, имаат моментално дејство и тоа е тоа. А јас тие мастови морам да ги држам на лицето толку време, на тоа место толку време-не можам јас тоа.