Наслов: Вашата шминка низ слики Каква шминка имаш употребено тука и ќе сакаш ли да ми кажеш што пудра имаш ставено и кое бројче е оти како што гледам белко лице имаш?
Леле Divinebutterfly браво ! Што раче ќе имаше бре! И другите девојки ми се допаѓаат како се шминкаат, ама тебе морав посебно да те пофалам за последново! Мнооогу ми се допаѓа! И преубаво око имаш. Иначе ваков анти талент за шминкање као мене нема! Јас појма си немам, кога ќе се обидам делува како некој бокс да ми мавнал па модрица да имам..
Колку чини тушов отприлика може да споделиш ? Иначе алал да ви е со сликиве, како се шминкате - прави професионалци...
Не знам за овој на Manhattan, ставив слика само колку да видите како изгледа. Инаку јас мојот го купив од Golden Rose и колку што се сеќавам беше околу 200 денари
sweettwist друг пат ставај обични слики,а не со инстаграм,бидејќи не се гледаат боите убаво. Иначе и јас користам ваков туш,како моливче што е,прецизен е и лесен за нанесување Мојот е од Oriflame,сум го постирала веќе во оваа или во некоја од темите за шминка.
Се усовршувам, хаха Инаку сликиве се со камера на компјутер, знам дека се ужасни, се извинувам за квалитетот