@Kukla994 Сенката е од една палета што си ја порачав онлајн од xtras. А карминчето ми е ново прилично Don Juan 329- мат е. Иначе фала супер си поминав @LUCERKA Хахах лелеее го погоди човекот за забите. Можи на изглед ми се убави ама во квалитет мноооооогу лоши. Сите ми се пломбирани по 100 пати. Наскоро ќе треба навлаки на предните оти не оди веќе со пломбирање
@s1a1n1d1r1a1 прекрасна си, пример како би требало да се шминка една млада девојка. Суптилна пудра и контури, нежна но впечатлива сенка и убаво обликувани веѓи, без претерано исцртување. Браво
Од блицот некако нијансите не се ни познаваат.Нема врска Се извинувам за ефектот. Инаку повеќе светли шминки употребувам пошо не знам темните баш да ги нанесувам убаво...Или обично кафена шминка ама немам слика.Во следна прилика ке ставам.
Не ми е јасно зошто олку ми свети носот. Ако слчајно некоја знае кај да најдам ваков кармин очекувам да ми каже. (ова е кафеаво моливче за веѓи)
Да не ставаш хајлајтер и на носот, можеби од тоа е (извини не е одговор на прашањето твое ама ете да си кажа реков ) @mssuniquee изблендирај ја повеќе потемната нијанса, убаво ќе дојде така
Прекрасно нашминкана подобро се шминкаш од некои наши т.н професионалци,знаеш да си ги истакнеш цртите,Машала очите ти се како срнаМоже е од хајлајтерот,но не е толку проблем изгледаш како од некоја бајка
Сликиве ми се сечени од селфи пред искачање, затоа толку чисти делуваат оти сум се сликала со предна, а и сигурно бјути ефектот ми бил вклучен. За ладново време само тушче и бледо карминче, сјајче.