Не ти напишав ништо лошо, да ми вратиш ироничен коментар. Мое е да ти кажам како секој жив човек, а ти ако сакаш и без веѓи шетај.
Jас културно ти кажав дека ми се средени И сега треба да се убедуваме ли? Сликава е од пред ден месец и што сега А, како тоа се шета без веѓи? Објасни...? Нешто као веѓите дома ги оставаш во кутија и одиш во град
Јас зборувам за сликата девојче, не гледам дали тебе ти се средени или не моментално. Овдека дискутираме за твојата шминка, за сликата која си ја поставила. Ако нешто не ми се допаѓа тоа ќе ти го искоментирам и ти го искоментирав. А веднаш се рипа, стара ми е сликата, средени ми се.... Во ред.
Абе некој има ретки или непостоечки веѓи, ако е така не е фер да бараме маани. Ама @makedonkamak, ако има простор за да ги направиш погусти, пушти ги малку на слобода. А шминката на окото ми се допаѓа.
Точно така, има убави туторијали може да ги направи подобри. Мислам ок е да се искоментира како другиот ќе го прифати тоа си е негово. Не мора да се рипа.
Природно имам тенки веѓи и побел тен на лице и никако не ми одговара да ги потцртувам премногу. Визуелно не е убаво за изглед. Конкретно на сликава , малку се потцртани и ненагласено. Сликата е кропирана и затоа иде таков ефект. Инаку, благодарам за коментарот. Позз
Lele ti gi gledam ocive i se izvadiv od pamet skrolam gi gledam i vikam ne se sakam jas skoro da sum postirala slika ovde hahahaha isti oci ejj