@Rebecca_R со твоето потценување ги претера сите можни граници, буквално ми се гади кога ќе ги прочитам твоите коментари. Се надевам еден ден ќе сфатиш колку навредуваш.Го жалам начинот на кој си воспитана. Пријатна вечер.
Немам зборови.Секое деталче е доведено во најдобар ред.Особено на првата слика како ти се споени нијансите Браво.Ја обожувам таа дебелина за веѓи и форма.Со еден збор СОВРШЕНО!
Океј е да кажеш твое мислење, а нивно е дали ќе го прифатат или не. И ај си викам ќути си, ама страшно ме живцира кога гледам дека се вреѓате вака. Бедно е и многу ниско. Толку од мене.
Повелелее Не знам дали ви имам зборено за палетава, дефинитивно најпигментираната палета што јас ја имам. 80ден.
На аура е, ама не ја препорачувам. Малце повеќе ако ставам одма станува бела и не дај Боже со блиц да се сликам.
Ова ќе го напишам само сега и никогаш повеќе. Сакам да им се заблагодарам на прекрасните навреди кои ги добив од членките @Rebecca_R @cheerleader кои очигледно сакаа да се скараат, да потценат некого.За другите мене не ми беше упатена критика туку јас сметав дека е соодветно да ја поправам @cheerleader дека не е убаво да ги потценува туѓите трудови.Девојки совршеноста не постои. Ако јас не се согласам со вас не значи дека треба да рипате врз мене и да гледате мој труд и да м навредувате.Зашто вие како членови не изнесете критика туку коментирате ниско? @Rebecca_R ми коментираше за веѓите и јас ти појаснив дека мене не ми се допаѓа таквиот стил, а кога гледам некој друг сака таков стил а не е доцртано ќе го искоментирам секако. Како секоја нормална личност.Второ не пратиш мене и @koritsaki и ја потценуваш неа со тоа што и коментираш за тушот, за веѓите како што кажа @Mishela тоа е најмалку важно.Мислам сфативте што ми беше поентата, да го гледате ликот и да го цените сечиј труд.Ти ме нападна со секакви лоши аргументи. На @zara* веѓите и изгледаат вештачки, цртани, замачкани мене не ми се допаѓа, едноставно ми се губи природниот изглед така.И тоа е мое мислење и според мене е смешно да се напаѓа со аргумент дека моите не се добри. Моите веѓи не се цртани затоа што јас сакам природно да изгледам. Се изјаснив најважно @Irreplaceablee благодарам за одговорот и те молам почесто ставај слики.
После 5 часа пак сакаш да отвориме дискусија. Мачко јас не кажав дека немаш добри веѓи ама сега ќе кажам. Пред тебе ми кажаа дека сум една со подобри веѓи овде и повеќето ја подржаа на таа членка . Јас лично не сум задоволна од веѓите можат и подобри да бидат во форма , моите не се замачкани само дополнети . Ќе бидат замачкани доколку се цели цртани од почекот до крај. Незнам како не сваќаш а велиш си шминкер. Ако те погоди тоа што ти кажав дека не прифаќаш критика , извини ама навистина не прифаќаш. Да се изјаснам и јас смешно е да ги коментираш моите веѓи а твоите да изгледаат вака И резбери дека критика не прифаќаш , кога некој ќе ти каже си аматер не се вреѓај , пошо стварно си .
Воопшто не се вреѓам јас. Вие се замарате со мене, а јас како личност се разбира ќе се одбранам. Моите како изгледаат е мој вкус на избор, мене твоите не ми се допаѓаат и јас имам право да ти го посочам тоа, како што ти имаш право да ми го посочиш тоа за твоите и како што јас имам право да ти кажам дека моите се такви какви што сакам јас и како што ти имаш право да си ги сакаш веѓите. И сега не знам ми упатуваш критика ме навредуваш аматер ова она, смешно е за твоите веѓи ама тоа не е критика драга дамо тоа е напад.И ми велиш јас сум се објаснувала, па и ти се објаснуваш драга. И смешно е да коментирате како вие сте професионалци,да се вреднувате пошто и стварно не сте. Едит сега видов која слика си ми ја нашла. Од тогаш до сега ептен ми се променети. Ама ти не го гледаш тоа, најважно е да нападнеш. Супер си стигнала до сите слики, па можеби ќе си земеш диоптер и ќе видиш некоја разлика. Од мене толку.
За жал имаш слаб тел , сликите ти се замачкани со сто кила фотошоп или фул бјути фејс сеедно неможев да најдам некоја асолна слика твоја. Немој да глумиш жртвено јагне, дека сите те напаѓаме. Веќе еднаш свати што сакаме да ти кажеме. Јас сум аматер и не се вреѓам.
Уште ме резилиш и се замараш со мене, до кога ниско ќе паѓаш? Не прифаќаш кога некој шминка убаво. Не глумам ништо, ниту ме познаваш за да ти се правдам. Уште ќе резилиш или да почнам да ја викам @RainBow да зачисти малку пошто стварно ја претера. Едино ми е криво што не знам ни фотошоп да користам како што треба. Ама нема везе. Ќе зачисти Реин и створивме работа на жената. Буквално сте без осет.
Благодарам многу ептен си воспитана . Сметам дека ти падна ниско, јас се изјаснив. Па извини никаде од моите постови не навредив никого. По се изгледа се гледа најмногу дека ти паѓаш. Најубаво повеќе да не се брукаш. @RainBow зачисти малку.
Озбилно мислиш дека јас се брукам ? Ај читни пак што имам пишано ? Хахахах правиш несврзани муабети , дури жал ми падна сега со кој јас воопшто пишувам.