@zara* Мене ми се свиѓа формата на веѓи. Предобра си ,браво Следен пат пиши кои производи ги користиш, баш ме интересира кој е тушот? Сенките на првата слика се сон, неможам да те тргнам од поглед.
Бубаче пер, одамна ти имам кажано, остај ти веѓите, убави ти се и најмал проблем, ама ако темава е шминка, стварно немаш техника. Моите веѓи инаку се баш убави!!!111ж111!!! Ако баш сакате да знаете. Ова со телефонот беше бичи, до немај каде... Божеееееееееееее...
Знаете шо? Уште ова у животов немав видено. Женска тепачка, се фатиле за веѓи и се кубат, место за коси... Свашта... А на темава, 90 посто сте нашминкани ко бугарски пејачки. А од подфорумов, лажете дека купувате шминка по парфимерии, а работите во парфимерија. Се збори, знаете... јасно е. Ќе зеам ќе направам список. Ако јадам бан, да ме браните, ама да ви ги залечам комплексите дека никој не е толку богат да купува шминки од по 100 евра секој ден.
@buba4e89 убаво е да си самоуверена. Да имаш довeрба во себе, но мораш да се научиш да примаш критики и да се носиш со нив.
Благодарам, се сносувам добро со секоја критика. Но со вакви напади и навреди тоа нема да го прифатам.
Кога би престанале да враќате на негативни коментари,не би имале толку многу страници вишок и темата навистина би била Вашата шминка низ слики ,а не убедување кој е воспитан ,ви поминал на сите тој период....доцна или не ,тоа е . П.С Прекрасни сте девојки,ме инспириратее!!