Ајде еден предлог... А да снимиш некој туторијал? Не сакам да се навреди никој, ама ми се двоиш од останати овде! Прерфектна си.
@Petra777 Не бре, едно Божиќно видео, Ири, Роуз и Кимка Како Mean Girls, само во видео за шминка Што ќе речете, дами? @Irreplaceablee @Rose96 @kim.k
Zenska predobra so...ti nema kunkurencija za voshit si...mn ti blagodaram sto postois i ja razubavuvash temava...blagodarenie na tebe sfativ deka I so eftina kozmetika moze da se postigne wow efekt samo ako znaesh kako..idol mi si..
Не сте свесни колку се радувам. Желба ми е оддамна да снимам видеа, ама искрено немам муда за тоа. Глупо ми е да зборам на нашки, уште по глупо на англиски. Немам ни добар апарат, а и цело време користам одредени 3-4палети со сенки и тоа е тоа. Лицето секогаш ми е исто нашминкано. И знаете дека не користам скапа шминка, сигурна сум дека би имало многу негативни коментари околу тоа. Ама ете ако некогаш се решам на таков чекор вие тука први ќе дознаете.
Дали тоа @koritsaki стави туш по сличето кое и го пратив Целосно прекрасна @Irreplaceablee да потсетам. Браво