@Rose96 Роуз ма! Права љепотица! Како во некоја вселенска верзија на Нејтири до Аватар, пресекси, слатко, а со возбудливи тонови! Те замислувам во некој филм, воинствена принцеза! Damn indeed!
Од вчера, само не знам колку се приметува сенката кремаста со светки е, а од страните мешав со малце потемно кафенко. И ружот нешто слабо се приметува ама сепак мислам се гледа колку толку Види го прикачениот фајл 286946
Прекрасна си! Карминов е перфекција, долго време барам ваков.Некако ми личи на голден роуз 5ката,тој ли е?
Лелее фала ти многу @ZAHRA Ти благодарам мило ми е што ти се допаѓа. @christinnn да тој е омилен ми е плус предолготрсен е. И јади и пи и пак не се брише. Фала ти
Леле, ми требаше малку време за да те препознаам! Си пораснала многу и преубаво си нашминкана. Нека учат твоите генерации од тебе и твојата шминка - прекрасно и нежно, ти одговара на возраста. Браво!
Башка што ставила лила боја сенка под окото до носот како тепано изгледа. Многу темни бои. Убаво лице ама шминката воопшто не ми се допаѓа.
Па да, починала Есма Реџепова. Ајде ќе ве молам, доста ми ја коментирате мојата убава шминка. Јас убаво шминкам и сум сигурна во тоа, јас сум имала и салон за нокти и депилација и шминка. Така да, најверојатно е во прашање квалитетот на сликата. Инаку јас сум убедена, да, дека шминкам СУПЕР! Вашите зборови у канта. хахаха, се шегувам инаку. Прифаќам критики, забелешки у реду е,да... Могуќе нешто да сум утнала.
Тушот е мн добро нанесен, браво!! Јас малку повеќе би ги истакнала веѓите, баш поради јакиот туш и ќе биде екстра
Мојата омилена козметика за ова време од годината...кафени тонови кои даваат топлина на нашиот лик...бледо розово руменило и обавезно лабело !
Тука треба да ставиш слика од твоето лице како ти си се нашминкала, кога отвораш некоја тема прво прочитај ја првата страна, потоа напиши нешто. Мислењево не ти е на вистинско место.
Благодарам, иначе веѓите на слика стварно ми се неубави а во живо изгледаат исцртани и убави. Се заприметува на сликата без блиц. Но сепак фала ти ќе пробам да го поправам
Работава од коментарите погоре: Фали ме усто, оти ќе те раскинам! Пред некое време имав во СКД за тие што се фалат дека се убави, епа ова ти е исто. Мене туѓ срам ме пукет!
JollyGirl одговори во темата Вашата шминка низ слики. Можно е да има уште мислења по ова. Пред 1 минута Кога ми стигна нотификацијава помислив ке ни покажеш како се шминкаш ти...слика очекував де а оно....ок друг пат ај. А и окцето виткано на фигаро ке го видеФме.
Чекам устава да ме испофали прво... Не знам јас вака професионално да се шминкам...ме шминкаат други, а не смеам реклами да правам