На мене само карминот на ниедена не ми се допаѓа што го ставате А цемент, а глина! Ноу офенс, на толку убави шминки на очите, устите на ништо не личат
@LivingGlam @Summerlover Уууу ама сте лошииии Сите си сме убави на свој начин Иначе да се оправдаме, како малтар излегледаат бидејќи се МАТТ.. Мене ми се допаѓаат за вас ми е галје Бацкииии
@LivingGlam Ее Дори ма! Еднаш и ја и ти да се согласиме Шала на страна, па кажи, нели? Убави, елегантни шминки и таман да блесне сексапилот, ставиле глина на уста Каде едно ја затвориле целата глетка, буквално ја утепале, така завршуваат личејќи сите исто
Сите се убави на свој начин, да. Ама кога веќе кажуваме што ни се допаѓа, има разлика меѓу убав мат кармин и тој што изгледа ко глина, Самер го најде зборот. И чисто моливче на уста, и тоа не ми се допаѓа. Ама стварно сте сите убави и обожавам да ги гледам сликите овде. Ако ви се допаѓа таков изглед, продолжете си. Убаво е да се слушнат и други мислења, де.
Не мора. Ама да кажам што за мене е убав кармин, @Mama25 е неколку страни поназад. За мат, ми се допаѓаше тој кадифениот на Буржоа што го имаше @Rose96 многу страни поназад. Карминот е израз на стил и женственост. Треба да ги прави усните 'сочни' и привлечни, дури и ако е мат. Ако изгледаат безживотни, не е тоа тоа.
Фала ти. 119ка на малена. Еднаш ќе ставам слика кај што ми се гледа карминот и 500пати ќе се покајам. Не на секого му стои светкав или сјаен кармин, или пак црвен. Ајде баш ме копка што кармин би ставиле вие на по нападна дневна шминка на очи, А да не е месо боја што изгледа на глина?
Немој да се каеш де, ама ќе има различни мислења. Ти си секако убава и шминката ти стои убаво. За карминот, ако ти се допаѓа така, супер. Кога веќе праша што би ставиле другите, би одела на варијанта нормален неутрален кармин, ко тие на Лореал, nudes што одговараат на различни тенови. Ако шминката на очите е појака, не значи дека треба усните да изгледаат ко избришани.
@Irreplaceablee Мислам дека нема потреба да се лутиш на коментарите затоа што карминот навистина изгледа суво на устата, инаку бојата е убава истиов кармин го имам и јас и на моите усни изгледа малку по розефкасто. А шминката ти е перфектна како секогаш.