Хехех да сликава беше кај Лаила ставена само за да ми помогне. Но сепак ја замолив да ја тргни . Моја е сепак сликата, ти благодарам . Сенката е од nyx ќе ја сликам после. нит за бубулици се работи нит за мрснотија. Имав подочњак боли глава. Сликава ја "средив " вака и не ја зачував како оргинал. Поентата ми беше да изгледа како сликите од инста пошо почнав со нов инста каде споделувам слики од моите шминки . Иначе ја менувам формата на веѓи и ете причина плус за заматеното. Ќе ја послушам @piglet1 уште утре ќе закажам на козметичар. Спојлер кој сака нека ме следи.
Драга, диши длабоко. Пишав дека се шалам. Мене топ ми изгледа шминката, а и веѓите се добри. Ама ако веќе си решила, закажи си.
Нема потреба да се докажуваш се гледа од авион дека знаеш да се шминкаш. Комбинацијата на бои се совршено одбрани и нанесени.
Еј не сте живи ако не се зајадете хахах @koritsaki mnogu si ubava i mnogu ubavo se sminkas. Pristojno, vkusno, podednakvo odgovara i za dnevna i nokjna sminka! P.s ti gi sakam sminkite so ne mozat da se kupat vo makedonijava
Моливчето е Golden rose, темно цврена нијансаа, а карминот е мат 1 долар од али експрес нијанса Salem