Спојлер Еве во спојлер се што имам ставено, пудрите на лореал и катрис ги имам заедно измешано и ставено на цело лице, стикот на макс фактор само на некои места кај што ми треба уште малце покривност, а коректорите на катрис и мак под очи и минимално и на други места за хајлајт
Па искрено не ми е лоша, ама па не ми е ни нешто посебно. Според мене добра си е пудрата, ама на лицето приметив дека повеќе ми одговара таа на лореал и на ревлон колорстеј И приметив дека оксидира на лицето, од кога ќе ја нанесеш пудрата више за 1 мин. си имаш нова нијанса
Во живо баш екстра си е, преку камера никако не можам да доловам добра светлина па затоа малце глупаво изгледа.
Малку офф топик, али од стално ме интересирало какви чуда му правите на лицето за толку да ви биде прекрасно?Баш ме интересира што шминка користите, јас и најдобрата пудра да ја ставам ни блиску нема вака да изгледа. Иначе, ким прекрасна си, немам зборови.Она што мене најмногу ми паѓа во очи се тушот и веѓите, а кај тебе баш тие се најмногу доведени до перфекција.
Сликава е сечена, не е од волку блиску сликана, така да не си зимам заслуга за прекрасна кожа. И те како знам некогаш да се исфрам, знаете кога Сепак фала ти
@kim.k за мене си една од девојките која има СОВРШЕНО лице, кратко и јасно, без дискусии понатаму Шминката и веќите безпрекорни како и секогаш
Малена бр. 402.. Бидејќи шминките ми стојат на ладно па моливчината не се мачкаат мн сјајно... Затоа пред да ставам или ќе го поминам на запалка или над оган за малце да се стопи и мачкам