@Irreplaceablee Гледам дека ги имаш и на Аура коректорот и на Катрис. Може да ми направиш една споредба, кој од нив е според тебе подобар?
Мене ми се двата заедно идеална комбинација. Тој на катрис доста покрива и ми е иста боја како тенот, додека пак овој на аура е многу по светол но не покрива многу. Али ако веќе морам да одберам еден, тоа би бил на катрис. Единствено што не ми е свиѓа е тоа што има само 2 бои. Овој јас што го имам е потемниот но жуткаст, а другиот е посветол но мава многу на розево. @Rabbit и @krofnicka27 фала ви многу.
Лепотица Пишувај кои продукти ги имаш користено. Се заљубив во сенката Спојлер Денес прв пат се обидов да се нашминкам на ваков начин . Се си мислев дека не ми стои. Не е баш wow , треба доста вежбање .
Сенка за очи е врати неколку страни назат и ќе ја видиш од лукс колекцијата е на авон. Пошо во фаза на менување на форма сум па само сенка ме спасува. Иначе сите слики се од истата шминка. Таа првата е сликана со никон апарат и некако не се исти боите , многу се посветли.