Не знам дали е до камерата што ти е лоша, ама веѓите многу ти се темни изгледа со моливчето си претерала
Хајлајтеров е љубооов На Make up revolution палетата што е со бронзер, хајлајтер и руменило посветлата
Абе убавици сте не знам која да ја означам попрво јас со моиве окалки меснати, мака мачам, дури се мислам да појдам до пластичен хирург да барам чаре Никој не е совршен, имам сто други недостатоци, ама овој ептен ми боде очи. Еве и слика, иако е мн. Кропната па ништо не се гледа од шминка, капаците фино си висат. Посебно десниов, ужас.
Lepotici prekrasni ste,no ne mi e jasno za odredeni feminki dali si pravat selfi ili sakaat da si ja pokazat sminkata,sekako toa e nivna rabota no naslovot na temata ubavo glasi VASATA SMINKA NIZ SLIKI
Мене многу ми се допаѓа синиот кармин! И убаво ти стои, необично. Многу ми е драго што ваквите необични бои повторно станаа ин. Искрено некогаш ми здосадуваат класични бои на кармини и толку очекуваната комбинација: jako нашминкани очи и нјуд кармин. Па колку сака убаво нека стои, некогаш се чувствувам edgy и немам само потреба да ја нагласам или истакнам убавината, туку да си бидам различна и интересна на себе. И јас имам еден сино/сив ептен темен од NYX, и во главно бојата ми се свиѓа а текстурата би сакала да е малку погуста, ама не е некој high-end бренд па не ни очекував многу повеќе, од мое искуство кај течните мат кармини, на жалост цената понекогаш игра улога... Како и да е многу интересно за око, и едно големо браво од мене! Не велам дека ако ти стои нешто треба да го носиш само за да бидеш различен, ама кај тебе супер изгледа! Кој е карминот ако не е тајна?
@LaraSolare aura 772, одличен е! Многу убава пигментација, со еден слој се постигнува посакуваната боја. Наскоро ќе напишам и рецензија на блогот, па ќе те тагнам.