Хахаха, не баш иста, ама може имаме некои слични црти Шминката ми се свиѓа особено сината сенка и така би се нашминкала баш затоа што денес ретко е да видиш таков мејкап.. Зашто па да не
Може сум грешка но на сликиве што ги постираш ми се чини ко да ја исцртуваш постојано устата надвор од линија за да изгледа поголема, а како што гледам имаш и така полни усни па немаш потреба од дополнително ширење. Мислам дека и подобро ќе изгледа така, поприродно.
Некаде поназад веќе имам постирано слика дека имам доста полни усни и така изгледа дека се намерно прецртани, но не јас само ја пратам формата и природните црти
И шминката и веѓите ти се прекрасни .За карминот се согласувам, имаш полни усни и не ти треба да ги оцртуваш надвор од линијата.
Значи сите што се нови членови на форумот се уствари лажни профили? Јас си кажав само мое ,искрено, мислење а ти како сакаш сфати. Само не знам зошто постираш слики кога не прифаќаш критики.
Јас мислам дека не. Ми делуваат состема природно, само дополнети со молив или гел. На фб секој ден гледам слики од едно студио, ама приватен профил и затоа не можам да ставам слика а сликите подоле ги најдов на интернет. Вака изгледа тоа исцртување. Иако, веднаш по тетовирањето ова е уште потемно а со тек на време избледува. Спојлер
Еве нешто и од мене,знам дека веѓите ми се доста несредени,но сум во фаза на растење.Во врска до тушот,сеуште сум само почетник и не се снаоѓам баш.
Mozes da vezbas so tusot no, probaj linijata da odi od pocetokot do krajot na okoto,bidejki imas dovolno prostor na kapakot na okoto i otvoreno oko pa msm podobro ke izgleda,ostanatoto e super