И јас не сум, во мојот град ги има Golden rose производите во скоро сите парфимерии, ќе ги најдеш секако
Еве го моето окце Ништо посебно, од досада си се шминкав..Веѓите ги сецнав, во фаза на растење ми се моментално и ужасни ми се
@krofnicka27 Многу убаво зелено око имаш, како мачка :мачкаемотикон: Среди тоа веѓите побрзо и стави подобра слика
Хахах фала И јас се нервирам со веѓиве, ги растам еден месец за нигде ми се..Ќе ставам деновиве подобра слика, со свежо средени веѓи
Совршено! Многу убави црти. Имам само една добронамерна замерка, гледам имаш убави, полни усни, нема потреба ги зголемуваш.
Немојте да се чудите што вера е тој шимерот, олку што свети , од светлината е. И сега ја гледам таа неполната линија, од тушот. Кожата некогаш одбива да добие цртка таму, на тоа место. Балум, балум. Јас пишам, оно се брише. Ефекти нема, тоа, одсекогаш сум била фер. А сликано е со предна камера .
Убавинаааа. За тушот немај гајле, и мене така ми се случува многу често. Некогаш одбива да се напише од многу бришење, гледај тоа место да не е влажно. Стави камена пудра малце и би требало да немаш проблем.
Ти благодарам на комплиментите, во врска со исцуртувањето на устата и јас баш загледав дека на слика личи мнгу исцртано, но во живо беше супер(во граници на нормалата). Јас го користам тушот на Catherine Arley, го купувам од Golden Rose, одкако користам туш имам пробано и неколку други ама овој ми е најубав и не го менувам. Четкиката е дебела, тенки ич не сакам п.с. знам дека ми се за лакирање ноктите, не ми замерувајте
Шминките, ви ги покажав, со тие си се шминкам. Надополнив само со една пудричка инфалибл... лореал. Сега сакам да си купам пан стикче...