Imas pisano negde po postovive znam,ama da ne baram nanazad,te molam uste ednas pisi od kade gi kupuvas svetkite sto gi koristis ? (ne na ovaa slika,tuku na nekoi od prethodnite) Ti blagodaram.
Од битка. Скоро на сите тезги ги има тие сребрените и златните, во различни бои има на тезгата за нокти кај тој што има 2 споени тезги(не знам како другачије да објаснам), а исто имам и едни од џамбо, 5-6 бои во една кутија.
Maskara Artdeco Volume supreme mascara;Eyeliner Artdeco perfect colour ;Moliv i mat tecen karmin na Aura; Senki Revolution i pudra Maybelline dream liquid mousse. Zanemarete gi vegite , za cupanje se .Bas i ne mi se dopadna tuka kako gi sreduvaat i gi cuvam za vo Skopje momentalno, za da gi sredam. Sreken 8mi Mart na site dami.
@mirandaa Имаш преслатка насмевка first things first, и нашминкана си нежно и ненападно што прави да изгледаш природно, како да немаш шминка. Карминов е баш убава nude нијанса, не е од тие глинестите ко што ги вика Самерка ,единствена замерка може ќе ми беше за веѓите, ама сама кажа дека ќе ги средиш.
Ти благодарам . Да,веѓите се дефинитивно едно од првите нешта што ќе ги направам штом дојдам во Скопје. Тука бев еднаш да ми ги средат и тотално ми ги промашија ,многу тенки ми ги направија и покрај тоа што објаснив како сакам.И бидејќи едно чупање веѓи тука е десет пати поскапо од кај нас не ми се експериментира повеќе.И сега ги пуштив и чекам.......
@mirandaa Ако сакаш, би ти ја препорачала жената што чупа во Ultra Look карши Универзална, мене супер форма ми дава на веѓите иако од претходно многу ми ги истенчија. А инаку убави ти се и сега веѓите, им треба малку форма само да им се даде. Јас зошто не можам да чекам толку до наредното чупање, сама ги сечам со ножички, веројатно не сум ги упропастила многу.
@mirandaa Ја мислам дека веѓите ти се ептен убави и со само малку чупање можеш и самата да си ги средиш Инаку, фабулос! Природно и едноставно, а складно и слатко изведено
@mirandaa Јас пак баш мислам дека веѓите ти се екстра. Дали дека јас лично сакам подебелки и густи веѓи. Ептен ако сме перфекционисти, можеш со моливче да пополниш таму кај што нема. Сè на сè, далеку се од лоши.
@ванилала Мислам дека нема фб страница фризерското студио (зошто има фризерка таму, девојчето што чупа/депилира и една што прави нокти) барем јас порано кога ги барав. Едино ако ти се ризикува, да го најдам бројчето од фризерката па да си закажеш ако сакаш, мене лично како ми ги прави многу ми се допаѓа.
Ваљда не се занасам само јас вака после искачање И нема потреба да кажам дека има ефекти ваљда, се гледа од километар
Моментално ништо не ставам .Додека бев во Скопје знаев да ставам понекогаш (еднаш до два пати во месец) пил оф маска на лице.Оние на Балеа ми беа многу убави.Но одамна немам ставено.