@1209 Јас па баш вака те замислував, девојка со кратка коса и полни усни, абе лепотица си. За шминката многу ми се допаѓа, сакам минимална шминка, пудра, кармин, римел и руж во глобала... а тебе предобро ти стои. Т.е секаква би ти стоела, ама со ваква мислам дека си ти - ТИ.
@koritsaki Мислам дека пудрата ти е премногу темна овој пат во однос со тенот на вратот (се извинувам ако грешам може така изгледа од камерата), инаку се друго е супер, веѓите преубави и тушот одлично ти е нанесен.
Аии преубаво ако можеш да кажеш кои продуктиги користше? [/QUOTE] Сенките се некој порачани од алиекспрес ама се предобри + the blushed nudes od maybaline i od anastasia b.h хајалјтерот crushed pearl на капакот Алајнерот голден роус
@Summerlover леле хахаха се изнасмеав кај ти текна ова ос маскарата? Мене многу пати кога ќе ми текне си викам како можев да ставам таква слика на форум не ми е јасно? ама можеби и преку тие слики ете некој ќе те критикува и полека ти доаѓа памет @SofiMar_ да потемна ми е пудрата за жал, јас да ти кажам ставив една мала капка и од Есте што е баш како мојата кожа светла и гледаш пак се познава на сликата темна со кој памет ми дадоа таква нијанса незнам , иако ја пробував таа ме убедуваше да си земам потемна нијанса поубаво ми стоела дали само сакаше да ги испродаде тие темните нијанси , немам појма. Значи за лето ако поцрнам ке биде ок иако пак е мн темна , ама сега морам да ја мешам вака
@blueeparadise Да се надополнам нешто. Јас се согласувам дека секому не стои појака сенка, а туш уште помалку. Иако тушот е многу искомерцијализиран, мене не ми се допаѓа како стои на секого. Особено Cat eye. Јас кога ќе кажам шминкање мислам и на шминкање на лицето, усните. Дамите од црвениот тепих се совршен пример за тоа. Скоро ни една нема некоја јака сенка ама на повеќето лицето им изгледа беспрекорно. @krofnicka27 што убаво крупно око имаш, блазеси ти што све може да се изведе на него И целата си прекрасна @koritsaki позитивно се изненадив од твојата последна слика. Целосно шминката ти изгледа многу по прецизно посебно усните и веѓите А веѓите прават огромна разлика веројатно забележуваш и сама Burgundy
@celineparis Благодарам многу Имам пишано некоја страна наназад Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade, нијанса ash brown. Види 2-3 страни наназад имам оставено и линк од каде може да се нарача. Производов ми го има сменето животот
Шминкава е од саботата вечер , можеби е ту мач со светкиве хахах ама сакав да пробам , прв пат во живот нанесувам вакви светки и сакам да ја прашам @Irreplaceablee со кој гел од Есенс ги нанесуваше на очниот капак. Јас ги ставав директно врз базата на Radiant
@koritsaki со гелот за веѓи на she. (Се заљубив во светкиве ) @buba4e89 златна сенка на гл, ќе ви сликам на двете кога ќе се вратам дома.