Бидејќи ми е сликана сликата настрана затоа ја шкртав, сечена не ми се свиѓаше некако. Инаку ич не ме бива за шминкање прв пат да си се бендисам како се нашминкав.
Сенкиве се на гл, онака, просечни. Ептен ретко ги користам. Карминов е катастрофа, го имам одамна и не сум го користела и вчера го ставив али еве уште се каам. Цела уста ми испука ради него, хаос. Али бојата.
@mirandaa Миранда, чедо Ти и Нуми сте, и жена да се заљуби во вас Блескаш и многу ми се допаѓа што шминката е поедноставна, а пошармантна. @Irreplaceablee Ир, во главном шминките ми се допаѓаат, малку целокупниот сјаен ефект ми е и така и така понекогаш, а конкретно овој пат не ми се допаѓа карминот како е нанесен, ми остава впечаток дека ја поминал природната линија на усните.
@Dream-Girl колку си пораснала. Прекрасна шминка за девојче како тебе, тин, нежна, одлично. бтв @Summerlover па да бидам искрена се наоѓа и по некоја жена што пробува да ме шармира
@marta993 бојава, а посебно и формата на очиве ти се посебни На некоја позната убавица ми личиш, ама не ми текнува на која Класична лепота си, и со цртите на лицето, а и со шминката Еве од мене нешто секојдневно за на факултет
Благодарам многу Се фарбам со color trend 7.66 biondo rosso intenso, пола тубичка од таа фарба мешам со четвртина тубичка од плава фарба на гарниер 111. И тоа ми е доволно за едно фарбање ама средна должина е мојата коса и не ми е густа
Ќе сакаш да ја сликаш од позади на дневна светлина пошо не се гледа убаво бојата на жолто светло? Сака другарка да се фарба сличбо како тебе па ако и се свиѓа да ти го украдеме рецептот за бојава.
Nekoja od vas znae poveke, nekoja pomalku da se sminka, no toa ne e voopsto vazno. Preubavi ste site, sekoja na svoj nacin i stavajte sliki poveke(ke se uklucam i jas koga ke imam dobra slika), koristeni sminki i ne se raspravajte, neka bide zabavna temata Pozdrav devojki .