@1209 Вака некако мене ми се допаѓа шминка за преку ден, за на работа сеедно. Природно и преубаво. Ти си ми секогаш прекрасна.
@YoungandBeautiful Голден роуз сјаен 74 бр. @manja666 @BoyL Фала ви. Инаку со стари лица претежно работам, па не знам колку им е важна шминката
можеби шминката не им е важна премногу..но убавината им е..па сигурно им го разубавуваш и нив денот..
@s1a1n1d1r1a1 ти си ми една од фаворитите, многу ти е нежна шминката секогаш, ниту премногу ниту премалку, баш таман. Ептен ми се допаѓа нијансирањето и боите. @Irreplaceablee исто и ти, совршена ти е секогаш шминката, ништо измрчкано, ништо премногу, на место скоцкано како што треба.
Преубаво. Ако можеш продукти да наведеш, особено кармин и сенка @Irreplaceablee една од омилените си ми
Благодарам Повели листа на продукти во споилер Спојлер: Користени Продукти Лице: -Kat Von D Lock it и Estee Lauder Double Wear Maximum Cover мешани двете пудри - Mac Pro Long Weаr коректор -L.A. girl коректор за контурирање нијанса toast - RCMA no color powder за сетирање - Кat Von D сет за контурирање - Becca Champagne Pop хајлајтер - Еlf палетата со 4 руменила, бордо руменило имам ставено Очи и Веѓи: - Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade, нијанса Ash Brown - NYX база за сенка - Artdeco camouflage cream за хајлајт под веѓите - Мake up forever Artist Shadows сенки M-846, M-738 - од истото руменило на elf имам ставено и на капакот измешано со овие сенки - Маybelline Eyestudio Duo сенка на средина на капакот која има суптилен сјај ама мене брзо ми избледи не сум баш задоволна од сенкава - црна сенка Flormar - NYX Vinyl мат туш - Miss Sporty Studio Lash Маскара Усни: - Davis молив за усни нијанса 019 - Gerard Cosmetics Metal Matte кармин нијанса Underworld Сенките Маке up Forever се од Sephora, карминот е порачан од beautybay.com
Hah I feel you girl Не знам дали има нешто што повеќе ме возбудува од купување козметика Инаку пола пола. Нешто од интернет нешто од различни места во странство. Каде и да одам гуглам какви продавници има за козметика и секаде каде што одам си купувам по нешто
Решив да ги пробам новите светки денес со cut crease Извинете зс мократа коса, но ова ми е единствена слика од блиску каде убаво се гледа се
@Trxmx Одлично  Кои се светките и темната сенка горе? @kim.k Убавина Едноставно, а преубаво.. И кажувај лицево како ти е олку чисто? @koritsaki И ти си ми една од омилените..Шминката беспрекорна како и секогаш, ама и насмевката...
Ова слика ти е една од најубавите. Тушот уште малку и совршено ќе го нанесуваш. Карминот е екстра. Како се вика неможам да видам ?