Врска си немаат боиве со боите во живо, али ајде. Спојлер: Сенка Еве ја малена сенката од претходната слика.
Јас сакам премногу глимицава,играше во филм Транспортер каде што беа неверојатен пар со Chris Vance,премногу ме потсетуваш на неа...Преубави и двете.
Преталентирана си. Бравоо се подобра и подобра. Неможам да го тргнам погледот од шминкава. Совршенство
Девојко кој талент си ти за шминкање. Секоја ти чест Де почнеш и професионално да се бавиш ако сеуште не го правиш тоа.
@ZAHRA thank youuu. @Bebulleee со самсунг а3. Чисти слики вади и се тоа, али мене баш тоа што све прикажува страшно ме вади од такт. Секоја пора, црнка, брк, ствари шо не ги ни гледам во живо се гледаат на слика.
Модератори, дајте темава во скриено катче,може и другиве ке се усилиме. @koritsaki се секавам на почетоците одкако ја следам темава. Само пофалби сега Блескаш. Нежност има во твојата шминка,ненатрупаност. Мада сакам и нападни шминки,во зависност од пригода.
Прв обид за Cut crease ми треба многу пракса посебно на моиве спуштени капаци Пудра - Ингрид Кармин - Ревлон (berry me) мешан ми е со потемно моливче Хајлајтер - Аура Туш - Мејбилин (gel eyeliner) И за веѓите, контури и сенки користев моно сенка од Есенс