Па не мора да го употребиш блицот на задната камера, сликај се под бело светло. Инаку мене првата слика погоре ми е со задна камера со блиц, а последната ми е со предна камера без блиц на бело светло. Ќе се сликнам во неколку пози со главата и некаде ќе фати убав поглед на очите и остало.
Хајлајтерот е првиот од редов, а карминот е овој на сликава со последниот хајлајтер од сликава низ цела уста измешан со 4тиот бронзер, а на средина микс од останатите нијанси хајлајтер Се опседнав со усни кои блескаат.
Многу убаво! Свежо и нежно, а тушот ти е перфектен. Треба да имаш свој блог и инстаграм, гледам пишуваш супер рецензии, или можеби имаш?
@wannaBeMomma ти благодарам , јас па ги гледам на компјутер од мобилен фино изгледаат од компјутеров мн размачкано некако како и да е Немам блог ама имам инстаграм ќе ти пишам во лп
Спојлер Мерак ме фати Пудра ingrid Коректор catrice и за контур la girl Туш essence Сенката е од палетата morphe 350M Кармин avon помешан со течен кармин од golden rose Руменило и хајлајт mac
Ne sum od SK zenska Ke dojdel vo Gr prodavnicata vo mojot grad za nekolku dena mi kaza pa ke se pofalam vo temata *sto posledno kupivte Fala inaku