Уште ја усовршувам техниката со сенки. Бидејќи воопшто не ги користев досега. Ме интересира критика, како изгледа? Поентата ми беше мачкини очи. Квалитетот на сликата знам дека е лош, ама тоа е. Знам дека формата на веѓите е ужасна, ама ми е во фаза на изразнување. Така да, занемарете го тоа.
Два се мешани, прв го ставам на Make up revolution па врз него ставам од Сенките теракота на Golden Rose бројче 134. Сега ќе си светиме и двете хаха Според мене изгледа супер само можеби можеш малку да го задебелиш перчето на тушот или пак да има мала граница меѓу сенката и тушот, јас така правам за да ми го отвори малце окото иначе споена сенката со тушот многу ми ги затвара очите. Би те охрабрила да пробаш нешто вакво ама на розево и лила нијанси или пак на потемно зелено со златно убаво ќе ти ги истакне очите.
Од Аура и до сега никогаш не ми се одлепиле трепките предвреме Од Golden Rose LongStay Liquid Matte број 11 Еве и уште една моја фотографија, користев продукти само на Римел. Нежно е и во последно вака повеќе преферирам. На блогот имам повеќе детали да не пишувам се http://rosee96.blogspot.mk/2017/05/prom-special-occasion-inspired-make-up.html
Леле,морам да те пофалам значи. Одамна те пратам кога ставаш слики во темава. И покрај тоа што си една од најмалечките тука,имаш талент и без навреда на другите ама се шминкаш многу поуредно и посимпатично од 80% шо се постари и ставиле слика тука.Браво,би те земала да ме шминкаш некогаш. Ептен нежно и убавко. И пофалба за @Rose96 ,прекрасна шминка како и секогаш