Богами коа се видов на слика и ја сфатив требало поише blending Иначе немам кармин имам лабело од The Body Shop, многу се сјајни во кружни туби се и со светки во нив а под тоа имам молив за уста на Deborah бројче 03.
Јас стандард со карминов црвен. Ама овој е некој нов траен од Малена 118 број. Стварно многу се трајни. И туш нов имам на Кетрис ептен убава четка има, презцизна многу. Повеќе ми е за косата да се пофалам дека убава форма имам сега и фарбана ми е црна. Инаку малку сум жолта во тенот ама вајда дека светлина дуректно ми идеше во лицето Спојлер
Под итно ти треба ново моливче за веѓите во посветла нијанса. Се забележува дека веѓите ти се потемни, но моливчето премногу ти ја нагласува бојата и точно се познава каде ти се доцртани веѓите. Мој совет е горе да не правиш толку правилен прав агол, туку обиди се да имитираш растење на влакна. Имаш убава и специфична форма на усните а си ги прецртала, мене лично не ми се допаѓа и сметам дека нема потреба да ги дополнуваш горните усни, долните се таман.
Имам напишано неколку страни поназад за веѓите имам проблем природно ми се многу штури и помаранџести и никако да најдам нешто што ми одговара што е посветло бидејќи црвени ми излегуваат. Ако имаш некој предлог или некоја друга слободно пишете Инаку не е прецртана лошо паѓа светлината на сликава од една страна темно од друга светло ама како и да е фала на забелешките Многу убаво ти стои црвениот кармин малце промена од nude нијансите. Преубава
Фала ти Инаку во врска со веѓите мене ми се многу ретки и неам пола но со убаво моливче и убаво цртање личат предобро Хахаххаа искрено ми се свиѓа како ми стои па може во некоја друга прилика да го ставам