@koritsaki , цело време мислев дека си кортисаки, дури сега кога требаше да те тагнам се освестив. Предобро! Не дека и порано не беше убава и убаво нашминкана ама овој прогрес во последно време навистина ме воодушевува. Совршено изблендирано, тушот перфектен и карминот преубаво ти прилега. Пофалби, навистина изгледаш прекрасно.
@manja666 Велкам ту д клаб, и ја така си ја викам, Кортисаки Али успат да ја пофаљам, права љепотица! Секси и елегантно!
Окапете ги веѓите , ги растам за нова форма да им правам Инаку , ова ми е шминка за веселба по повод венчавка на подалечни комшии Ова ми е секојдневно кога излегувам некаде , уста не сликав ама имам нуде сјајче со светки
Јас се изинувам, но не можев да се воздржам. Имаш совршени црти на лицето, прекрасна си . Црвениот кармин премногу добро ти стои, ајланјерот ти е перфектен. И фризурата е ептен погодена на формата на лицето, вака дури повеќе ми се допаѓаш отколку со ептен права коса, мислам дека подобро ти стои. Имам мала замерка, дали имаш премалку ставено маскара и не можам да забележам или воопшто немаш ставено? Мислам дека за да е комплетно потребно е барем малку и трепките да идат до израз.
Фала Ана, мило ми е што ти се допаѓа. Инаку немам римел ставено, никогаш не ставам туш и римел во комбинација, едно оти ми делува понападно така, друго од штоимам чест проблем солзење ми смета кога имам повеќе шминка. Сепак фала ти за критиката.
@Irreplaceablee Твојата шминка што се однесува до очите ми се допаѓа. Добро е што почна да експериментираш и со други бои, порано ми се чинеше дека се исто се шминкаше, а сега веќе гледам промена. Убаво изгледа. Имам замерка се надевам нема погрешно да ме сфатиш. Хајлајтерот секогаш ми го уништува впечатокот за твојата шминка. Или не го блендираш убаво, или премногу ставаш ама навистина многу ти свети лицето. Неприродно изгледа, мислам дека доколку ставиш малку, чисто за свежина на лицето целокупната шминка ке добие друг шмек. Мое мислење е, не мора да ме послушаш, само предлог ти давам.
Фалааа! Светлата сенка ми е од една палета од интернет, ама баш месо боја е. Мислам дека било која месо боја сенка би била океј, со коректор под неа за cut crease-от.
Мене па ми се свиѓа хајлајтерот На слика излегува така појако, сигурна сум дека во живо не е толку драматично