Mi se dopagja pudrata.ako sakas da mi pises koja pudra i rumenilo imas koristeno.(se e sovrseno). Izvini ako moze da pises koja pudra imas staveno Devojki ako ne vi e tesko pod sekoja slika da napisete sto se imate staveno na lice,koja sminka imate upotrebeno.Vi blagodaram*
Обично не ги пишувам продуктите шо ги користам бидејќи повеќето ми се од интернет порачани. Палетата сенки, бронзерот и хајлајтерот ми се од интернет. Другото е: - Пудра Менхетен powder mat make up - Камена пудра Голден Роуз - Коректор Aura correct me - Моливче за веѓи Импала бр 5 - Молив за уста Импала 223 - Маскара Голден Роуз розевата
@s1a1n1d1r1a1 ќе сакаш да ги сликнеш/напишеш производите од нет што ти се ? Палетата конкретно ме интересира , одамна барам таква боја . Фала
@s1a1n1d1r1a1 преубава. Многу нежна шминка, а истовремено впечатлива. Досега си немала утка во шминкањето. Едвај чекам да постираш слика.
@boci79 Max Factor 3in1 течна пудра мешана со Dermacol течна пудра. Руменило имам на Bourjois 95 мислам дека беше бројот, и хајлајтер имам од The Balm Maryalou Manizer
За групно сликање со класот (извинете за сликата со хаштагот ама се сликав за инста стори, не ја сејвнав без тоа, а друга кај шо се глеа убаво неам ) Види го прикачениот фајл 322187 Види го прикачениот фајл 322186