Горната усна прави ја цик цак, поприродно ќе изгледа. И пробај некако да го изблендаш моливот за да не издвојува толку, да стане омбре Мислам дека подобро би изгледало.
Каква пудра имаш ставено ? Ве молам пишувајте кои продукти ги користите да не препрашуваме по 100 пати.
Пак јас Од вчера за роденден (карминот беше розев, сенките беа потемни во живо ама блицот ако не расипе работа нема кој..) Види го прикачениот фајл 322656 Види го прикачениот фајл 322655
@Dream-Girl а веѓите?! Мислам дека треба малку да ги оформиш,пушти ги оди на козметичар да ти ги средат. Ќе добиеш поубав изглед на лицето и очите. П.С. Добра шминка.
Природно ми се тенки, скоро ич не ги чупам освен крајот, дури и бели ми се ама среќа со чупање ми отемнеа колку толку. Дебели веѓи не сакам, ниту ги цртам, природно си е природно. Фала сепак.
Јас моите ги надополнувам само на почетокот бидејќи лошо се фаќам со чупалицата.Моите се подебели од твоите и ми растат.
Убаво си нашминкана навистина, само друг пат внимавај на делот близу до ушите, изедначи го тенот, вака малку делува како маска (повеќе се забележува на горната слика)
Приметив и јас ама мислам дека стаив малку поише translucent powder да го исчистам контурирањето и сега flashback има