Спојлер Вештачки трепки аура 02 Карминoт е од авон berry blast Останатите продукти се исти како другите мои постови.
Немаш потреба да излегуваш од линијата на твоите усни, твоите очи се крупни, така да, тоа е она што доаѓа до израз и прво приметува... Инаку петче, за шминката.
Имам малце повеќе руменило мешано со хајлајтер ама после натапкав со сунѓерчето од течната пудра па не беше толку интензивно. Пудрата ми е малце потемна ама имав нанесено лосион за самопотемнување па таман си дојде.
@kim.k @ivi1987 Многу ви благодарам девојки. Производи што ги користев База : Фиксаторот на Римел Течна пудра : Макс Фактор 3 во 1 Коректор : Catrice Liquid Canoiflage Хајлајтер/ Руменило/ Контур : Freedom makeup големата палета Камена пудра : Rimmel Lasting Finnish Сенки: Makeup Revolution Flawless Matte Туш: Римел течен мат туш со јако четче Вело моливче: Nyx Jumbo Pencil Маскара : Max Factor 2.000 calorie Кармин: Golden Rose Longstay 13 Веѓи: nyx eyebrow gel bunette
За денес од мене нешто поедноставо. Ја пробав пудрата на ГР и ми се свиѓа, ќе видам како ќе издржи во текот на денов на горештиниве