Си ја поправив накај носот веѓата(немам време за сликање). А зашто испадна вака кратка не знам.... Е кармин заборавив се мислам за црвен.
Ти треба досредување на веѓите на почетокот и на крајот. Мислам дека можеби и поубаво би било ако го продолжиш малку тушот. Сенките многу ми се допаѓаат. За кармин можеш да пробаш некоја нежна розова или виолетова нијанса. Кој е хајлајтерот (убаво ти стои)?
+моливче за усни на NYX 822 Coffee На топлово време избегавајте шминкање. Бев на кафе сабајлето и 100пати си реков како не си ставив само кармин.. Имав малку ставено хајлајтер под веѓата и носот
Да во право си. Некад се средувам убаво, некад не се погодувам но јас не ги сакам "залижани" веѓите. А инаку да не ме затвори виолетово многу,фустанот ми е плаво со портокалово. Хајлајтерот ќе го сликам покасно. Абе што свадба ќе беше ова трчанции.
@koritsaki да каже која нијанса е карминот од MAC, одлична беж боичка и многу ми се допаѓа како ти прилега.
Мишела карминот е Really me. Убава е бојата ама без молив за усни потемен малку секако не стои баш ок Ти благодарам
No offense другите ама ти и тоа девојчето сандра погоре сте ми број 1 во темава. Имате некоја чиста(метафора), нежна убавина, со еден збор П-Р-Е-К-Р-А-С-Н-И
Тушот ти е убаво нанесен само потрудисе да ги зарастеш веѓите измеѓу, бидејќи има големо растојание меѓу нив и ќе ти стои сиво моливче за плавуши бидејќи си бела со бел тен. И јас сум плава и такво користам супер стои а да не се лажеш на темно кафеаво или пак црно, или пак темно сиво, туку медиум умерено светло сиво. Бидејќи темни ќе ти дречат. мачкај ги со масло кокосово или обично сончогледово, кое сакаш сите помагаат ќе ти го поттикне растот Формата ти е убава, баш можеш да ги дотераш како на @marta993 преубави и се, мислам дека убаво ќе ти стојат