Фала многу, веќе се изјаснив за веѓите тука https://forum.femina.mk/threads/Вашата-шминка-низ-слики.7809/page-303 Не планирам да ги цртам, какви ми се природни такви Коските на носот ми започнуваат така и затоа ми се и така разделени, исто е и со мајка ми, генетска работа...
Добро сепак можеш малку или да си прашаш на козметичар неѓа штета инаку ке добиеш убава форма на лицето како што ти пишале и предходно веѓите се многу битни и мене кога бев помалечка ми беа како твоите но ги израснав то ес од масло ми пораснаа и сама си ги средив со ленти и ножички и сега ми се таман. Башка и бидејќи имаш исразит капак горе за веѓа и баш каде што треба да ти е пополнета празнината со веѓа тебе ти е празна и доаѓа до израз коската и како отечени ти гледаат бидејќи баш ти е формата за изразити веѓи да имаш а и секоја и да сака нема да може да има таква форма на веѓи бидејќи се зависи од фотмата на лицето. И да верувај при правење селфи ќе приметиш шо мисица си од лепота со новите веѓите хаха станува интересно како сосем нова личност доаѓаш. Сепак твое си е право како сакаш така позз
Од сенки имам ставено бела на почетокот на окото и кон крајот нежно розова (не се гледа добро пошто со предна камера)..
Јас имам спуштен капак на око па ретко преферирам туш. Многу бледи испаднале боиве на сликиве.. кај со предна па уште и сечени ама еве колку- толку мислам дека се гледат Спојлер: Користени продукти
Види го прикачениот фајл 329798 Фала премногу се трудам да си останам своја и покрај денешниве мејкап трендови