За на исончано гледав што понежно да е и да одговара на чоколада тен сите производи шо се користени ми се од авон, а имам само туш, маскара, светло кафена сенка, молив за уста и руж Види го прикачениот фајл 332882 Види го прикачениот фајл 332884
После 8 работни часа Спојлер Спојлер: Користени производи Лице Maybelline fit me, matte 220 Maybelline instant anti-age concealer, light Bare Minerals, well rested concealer Rimmel stay matte powder, transparent Misslyn, beach please bronzing & contouring powder Misslyn, treat me sweet powder blush Anastasia glow kit, gleam (mimosa & starburst) Essence instant matt setting spray Очи Maybelline color tattoo, creme de nude MUR new-trals vs neutrals (trend, neutral, adapt & cool) Maybelline lash sensational mascara Веѓи Essence make me brow, browny brows Усни Trend it up, lip liner & lipstick matte 420
Ништо посебно. Не гледам некоја разлика без и со него ама го користам само зошто не е лош. Дава пријатно чувство на лице и е лесен, како со вода да се прскаш.
Спојлер: Употребено Подлога - Alisa Пудра - Estée Lauder 1N3 Creamy Vanilla Камена - GOSH Туш - GR dipliner Маскара - Max Factor 2000 calories CURL ADDICT rich volume & curl Моливче за веѓи (ги пуштам иначе затоа се ужасни) - AVON - dark brown B03 Моливче за усни - AVON true color - true red Кармин - Deborah 20 mat Сликата е напраена 4 часа после шминкањето.
Знам дека не треба физички изглед да се коментира, ама прелепотица! Многу ми се допадна како си нашминкана. Тушот ептен добро нанесен. Може да ме научиш? Треп треп
Wet look демек пробвав. Користени продукти: - Manhattan power mat make up - Aura Correct me! concealer - Golden Rose mascara City Style - Impala Eyebrow Pencil - Golden Rose Velvet matte lipstick 01 Сјај, сенки, хајлајтер и бронзери ми се од Xtras. Повеќето за жал ги нема повеќе.
Сори касно гледам... Моливчето е glimmerstick mustery mauve нијанса, тушот е super extend, онака е, просечен ама не би го купила пак. Чекај слика ќе ти ставам да видиш кој е.
Од сите твои шминкања до сега, овдека потфрли. Од далеку изгледа како тажни очи. Извини не можев да се воздржам.