Многу слаб квалитет на камерата и нормално боите недоловени.. Сенки - meis,moda Туш-Golden Rose Маскара- essence Трепките се од дистрибутерите немаат име на пакувањето
Спојлер Кармин бр.23 Камена пудра на Кетрин Арли бр.5 Моливче за веѓи на Есенс ама бројчето неможам да го најдам. Бронзер 020
Плавата сенка е поединечна од мур. Спојлер: [USER=39785]@MissSpark[/USER] @MissSpark бронзерот е ставен на многу погрешно место.
Не можам да ти пишам лп па затоа морам овде. Може да ми кажеш бројче на сенката или да ја сликнеш да ја видам? Прекрасна плава боја
Спојлер Сенки Naked7 Urban Decay Туш за очи од Malena Маскара Avon SuperSHOCK и Power shine lipstick theONE Red ovation (Oriflame) (малку постара слика) Спојлер Туш за очи од Malena Маскара Giordani Gold (Oriflame) Aura Lipliner 54 Golden Rose Velvet Matte Lipstick 03
Кажав дека нема да се повторувам пошо нема смисла, цело време ги користам истите продукти. Трепките се некои од али, не знаев кои се затоа не пишав.
Штета што не ги почитувате правилата т.е под сликата не пишувате кои продукти сте ги користеле.Сепак правило си е правило. Но ете ... Мене ептен ме интересира, @Rose96 кои сенки ги има користено и кои трепки ? Кај @AnaKarenina00 сликата е ужасна сенките воопшто не се гледаат. Но ме интересира дали има ставено трепки и кои се истите . Ако нема која маскара е користена? @Trxmx карминов е предобар , за кој кармин станува збор ? Многу убаво ти стои на тенот @Irreplaceablee може слика од трепките ? Комбинацијата на бои е совршена . И ако може слика од сината сенка. Доколку сакаш сподели какви четки користиш за нанесување на сенки?
Еве ја сенката. Јас пред неколку месеци ја нарачав од тамбјути, ама ко шо глеам не е веќе во продажба.. Трепките ќе ги сликнам кога ќе бидам дома. Омилената четка за сенки ја земав од александар козметикс, али избришано е бројчето. Со бели влакна е.
Трепки имам но на пакувањето не ми пишува чии се зошто ги земам од дистрибутери,многу природно изгледаат
@Irreplaceablee @Rose96 Не можам да ве контактирам во лп , пишете ми кои производи ги користевте во вашата слика преку слики за да ги додадам во постот
@koritsaki пудрава воопшто не ми се допаѓа како ти стои, многу повозрасна делува кожата, сите несовршености се познаваат.