Јас прифаќам се објективно и зимам во оглед како се гледа на слика а како е во живо а за споредба нема проблем, денес ќе постирам слика без кармин без ништо на уста и со кармин и моливче па споредувајте си вие дали јас прецртувам или не.
@Versace Btch 24 мила,не ми земај за зло ама и јас мислав дека ваков тип на туш не ти одговара на лицето.И уште нешто имам критика до тебе, имаш вештачки трепки?Вештачките трепки мораш да ги споиш со твоите инаку воопшто не изгледа убаво.Твоите се свртени на доле,вештачките на горе,тоа мораш да го средиш. @koritsaki многу си убава,сенките ги имаш нанесено совршено Би убила за таа палета. Само имам забелешка за веѓата.Зошто ти е така како да си нацртала една линија и си ја оставила,ни си ја блендала ни ништо.Тоа може во живо не доаѓа до израз но на сликава се гледа и тоа како.Би ти препорачала да си ги правиш веѓите со сенки за веѓи,а исто и да си користиш пред карминот моливче за уста,попрецизно ќе биде.Знам дека со апликаторите на течни кармини е малце потешко да се работи,затоа и ти го велам истово.
Користените продукти ми се исти од претходниот пост, да не се повторувам пак, само моливчето за уста овде ми е на GR, ама бројчето ми е избришано... Инаку таа сенката на крајот на окото делува како да не ми е добро изблендирана, ама во живо не беше толку темна и не се познаваше многу
Види го прикачениот фајл 336206 Користени продукти: -Ајлајнер - ГР најобичен црн -Руж - Аура -Кармин - Manhattan број 22 -Сенки за очи - Орифлејм -Маскара - портокаловата на Авон -Коректор - Авон -Пудра - Авон
Искрено не гледам некоја разлика со и без него.. Нема некој очигледен сјај што го дава на лицето како што пишува на него.. Го користам во замена на крема пред да ставам пудра
Спојлер: Користени продукти Пудра- Менхетен Сенки - АБХ и Слик Веѓи - Есенс молив и гел Маскара - Катрис црвената Коректор - Катрис Хајлајтер - Кико Бронзера - Хула (Бенефит )