Згодна па и лепа,симпатична, што би рекол внук ми симпластична mmm like, има некој жар,секси во тие убавини,во тие очи лајк ит
Еве ја, премногу е лесна и баш ми е убава за кожата, некој период само неа ја користам. Инаку не покрива, јас имам природно чисто лице, со исклучок на 2-3 бубулици у пмс, па тоаш морам со коректор плус да покривам, бидејќи не е доволна пудрава. Повеќе ми е како подлога за шминка и за чисто лице е стварно топ Фала за менѓушите, стари се повеќе од 20+ години, си ги присвоив од накитот на мајка...
Во живо е мноооогу потемно и изблендано Спојлер: Користени продукти Пудра artdeco Коректор artdeco camouflage Сет за веѓи од авон Сенки sephora Туш essence со плаво капаче Маскара Rimmel
Менхетен мат пудра Аура коркект ми коректор Голден Роуз маскара розевата Молив за веѓи impala Молив за уста impala број не се гледа. Друго се од xtras.uk.
Користени продукти: Течна пудра - Mac Studio Fix Fluid Коректор - Catrice Liquid Camouflage Камена пудра - Max Factor Контури - Freedom Face Palette Руменило - Freedom Face Palette Хајлајтер - The Balm Mary Lou мешан со Sleek Solictice Сенки Max Factor палета 03 Rose Nudes Туш - Golden Rose Молив - Aden Трепки Ebay Mink Lashes Веѓи - Nyx Eyebrow gel Усни -Golden Rose LongStay matte 13 со сјај за усни исто од GR Diamond Lipgloss
@marta993 освен допаѓања не сум ти искоментирала до сега. Шминка перфект, ептен нежно по мој вкус но јас би ти рекла фрли шминки, прекрасна си девојко! Да не звучам како обратна (скраја било ) имаш преубави црти, навистина не ти треба, сама по имаш сјај што ни една шминка не го доловува тоа.
Сета шминка е перфектна само вештачките трепки не ми се допаѓа како ти стојат. Ти го смалуваат окото малку, мислам дека со други поретки би било совршено.
Прекрасно си нашминкана,професионално.Убаво ти се истакнати очите,имаш многу убави црти.Веѓите многу убави
се согласувам со @buba4e89 . прекрасна си цела ама трепките се преголеми,огромни ти се и спрема очите и спрема цел лик,ти го затвораат цело око. бирај си понежни