@buba4e89 @Michelle* Фала многу. За трепките намерно ги одбрав такви тие целата шминката уште поубава ја прават и мене баш ми одговараат дека имам големо око. Фотографијата е на половина па можеби така изгледа во живо и на целосната фотографија воопшто не изгледа како да ми го затвораат окото. @ZAHRA фала многу.
@Rose96 прво огромна пофалба за шминката, крајниот ефект е одличен. Сенки, блендање, хајлајтер, контури, кармин, се е на место. Ама и мене трепките не ми се допаѓаат, едноставно преголеми се. Имам впечаток дека ти тежат, ти го затвараат окото, премногу се густи и ефектот е прилично вештачки. Се согласувам дека за јака шминка потребни се вештачки трепки за целосен изглед, ама овие се too much.
Дневна шминка со nude усни Gordani gold liquid silk korektor- pan stick max factor vegji- impala molivce i essence make me brow gel maskara catrice -luxury lashes tush- gosh
Сенките се мур. Светките се сите од зелено. (Светло розеви, светло лиљакпви и темно лиљакови) Хајлајтерот е мур. Лепакот за светки nyx.