i jas davam poddrska za snimanje tutorijali na youtube.mene isto mnogu mi se dopagja i ova site sto imate potencijal ne znam zosto ne snimate tutorijali. kaj nas taa tema ne evoopsto razviena a gledam srpski decinja od 11-12 god rasturaat na youtube
ахх колку би сакала да го трошам времето на македонски јутјубери, особено вака за шминка. Сериозно девојки размислите не е лоша идејава.
Сечена ми е сликава затоа малку како матна делува... Користените продукти буквално исти од претходните постови, да не се повторувам
Моливче за веѓи: ГР бројче103 Пудра: Manhattan Endless Perfection Make up 24H, бројче62 *руж АURA Glorious Cheeks 224 rose и бронзер GR Mineral Teracotta Powder 08 Radiant колку шо се гледа* Сенки: Smokey Pallette bellaoggi не знам кое бројче, избледено ми е од користење Бело моливче: ГР бројче 405 Туш: AURA wing it up
Истите производи од претходните постови, карминчето е на голден роуз од темно црвените паковчиња, црвен кармин не знам кое бројче, избришан е.
Мало потсетување (за оние кои неодамна ни се приклучиле), дека шминката која ја објавуваме низ нашите лични фотографии треба да биде наша лична изработка, а не шминка која ни ја изработила другарка или професионалци. Продолжете со постирање.
Повторно после 8-9 саати откако е нанесена ама немам време баш никогаш од сабајле да се сликам. Спојлер Спојлер: Користена козметика  Течна пудра немам ставено.
Спојлер Urban Decay NAKED HEAT - сенки Maybelline Fit Me - пудра Maybelline Instant Age Rewind - коректор Ingrid eyeliner Gosh Blush 51 Bronze Pie NYX Highlight and Contour Pro Palet Golden Rose Lipliner 520 Avon - Berry Blast Matte - кармин